← Nazaj domov

Mlakar Slavka – obisk slavljenke


Objavljeno

V četrtek, 20. 6. 2024 je naša dolgoletna članica Društva upokojencev Prečna Slavka Mlakar, Loke 2, praznovala svoj 80. rojstni dan. Na njenem domu so jo 26.6.2024 obiskali njena poverjenica Anica Pavlin, tajnica Danica Rešetič in predsednik Drago Sikošek.

Slavljenki so izročili društveno darilo in ji zaželeli vse lepo, še veliko trdnega zdravja. Kot je v klepetu ob prigrizku in kozarčku domače šmarnice, ki jo še vedno sama pridela, povedala, še vedno obdeluje vinograd. V Novo goro, kjer ima svoj vikend, se velikokrat od doma odpravi peš in si tako nabira moči. Slavljenka je povedala, da so ji pred nekaj dnevi za 3 leta podaljšali vozniško dovoljenje, za kar je še posebej vesela. Vozi 36 let staro Zastavo 126P in se še vedno zapelje na okoli. Pozimi in v slabem vremenu se v avtom ne vozi in prav zaradi tega je avto še vedno v odličnem stanju, kot sama pove.

Slavljeni smo se za gostoljubje zahvalili in ji obljubili, da jo bomo v bodoče prav tako obiskali, med letom pa bo poverjenica Anica Pavlin poskrbela za prenos društvenih informacij.

Admin: Drago Sikošek

Foto: Arhiv DU Prečna

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja