← Nazaj domov

Marija Kapš praznovala viski jubilej


Objavljeno

Danes, 10.06. 2024 smo člani UO DU Prečna, predsednik Drago Sikošek, poverjenik Slavko Alojz Živko in tajnica Danica Rešetič, obiskali našo dolgoletno članico, Marijo Kapš iz Prečne, ki je pred dnevi, 08.06.2024 dopolnila 95 let svojega življenja.  Zaželeli smo ji vse najboljše, predvsem pa veliko zdravja in ji ob tej priložnosti izročil društveno darilo z voščilnico.

Srečanju sta se pridružila tudi sin Roman in zet Rudi. Po izrečenih željah in nekaj fotografskih posnetkih nas je slavljenka Marija povabila na prigrizek. Na njen visok jubilej, ki ga naša slavljena praznuje, smo z njo nazdravili in ji še enkrat zaželeli veliko trdnega zdravja in dobrega počutja med svojimi domačimi. Slavljenka je v sproščenem pogovoru povedala, da še vedno vsako jutro telovadi in če je le možnost v dopoldanskem času opravi sprehod ob reki Temenici. Pa tudi gospodinjska opravila še vedno opravlja brez nekih večjih težav, mogoče le malo počasneje.

Naši slavljenki smo obljubili, da jo v naslednjem letu ponovno obiščemo, naš poverjenik Slavko, pa se bo oglasil tudi med letom in jo tekoče seznanjal o izvedenih društvenih aktivnostih. 

Admin: Drago Sikošek

Foto: Arhiv DU Prečna

Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja